Klusbedrijf Meeuwissen

Meer over ons

Logo Klusbedrijf Meeuwissen

Over uw allround klusbedrijf in de regio Lisserbroek

Klusbedrijf Meeuwissen in Lisserbroek heeft een ervaring van meer dan 47 jaar en heeft zich in die tijd ontwikkeld tot een allround klusbedrijf dat kwaliteit en service als speerpunten hanteert in de dienstverlening. Naast mijn werkzaamheden als timmerman heb ik mij ook bekwaamd in andere werkzaamheden. Elk project zie ik als een nieuwe uitdaging.

Tot mijn specialismen behoort onder andere het restaureren van monumentale panden. Hiervoor is een zeer grondige vakkennis vereist aangezien monumentale panden hun oorspronkelijke uitstraling moeten behouden. Een zorgvuldige werkwijze is dus een must. Doordat ik een betrouwbaar en vakkundig netwerk van partners kan inschakelen, elk met hun eigen specialismen, kunnen projecten volledig uitgevoerd worden. Hierdoor hebben wij ook de capaciteit voor grote projecten. Particulieren en architecten in ongeveer 50 kilometer rondom Lisserbroek zijn onze opdrachtgevers.

A-kwaliteit materialen voor het beste resultaat en een gunstig tarief

Wij verwerken altijd materialen van uitstekende kwaliteit en beschikken over het benodigde materieel van de laatste generatie om voor u het optimale resultaat te bereiken. Aangezien wij geen hoge overhead kosten hebben kunnen wij u altijd een zeer gunstige prijs/kwaliteitsverhouding bieden.

Timmerwerken

Timmerwerken

Het merendeel van onze werkzaamheden omvat timmerwerken. Hierbij is altijd sprake van maatwerk. Wij luisteren goed naar uw wensen en behoeften en realiseren de timmerwerken volledig volgens uw verwachtingen. Wilt u meer ruimte en een betere lichtinval creëren in uw woning dan plaatsen wij voor u een dakkapel op maat.

Ook een aanbouw aan uw woning geeft u meer leefruimte. Dient uw zolder als opslagruimte en wilt u deze omtoveren in een extra vertrek waarin gewoond of gewerkt kan worden dan plaatsen wij voor u een scheidingswand. Ook voor de bouw van schuren in alle afmetingen en het realiseren van funderingen bent u bij ons aan het juiste adres.

Contact ons

Complete badkamers en keukens

Ook voor de aanleg van complete badkamers en keukens kunt u ons inschakelen. Deze worden van A tot Z aangelegd inclusief alle bijkomende werkzaamheden zoals het aanleggen of verleggen van leidingen, de plaatsing van het sanitair, de loodgieterswerkzaamheden, plaatsen van keukenapparatuur, betegelen en het verzorgen van de elektriciteit.

Complete badkamers en keukens

Overige diensten

Onze specialisten zijn u ook graag van dienst met het vakkundig plaatsen van houten of kunststof kozijnen, desgewenst inclusief de beglazing. Ook binnen- en buitenschilderwerk maakt deel uit van ons dienstenpakket,

Aangezien projecten kunnen uitlopen kunt u altijd vertrouwen op onze flexibiliteit. Wij zorgen ervoor dat elk project binnen een vooraf afgesproken realistisch tijdschema wordt afgerond. Ondanks dat wij voor sommige werkzaamheden partners moeten inschakelen heeft u altijd maar één contactpersoon voor een duidelijke communicatie.

Wanneer zich een calamiteit voordoet kunt u ons zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag bereiken.

Contact ons

Meer

INFORMATIE

Neem contact op

Contact

Muntstraat 107, 2165 VG Lisserbroek

06-53613290

klusbedrijfmeeuwissen@kpnmail.nl

Gratis offerte

Neem contact met ons op voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte. Wij hebben voldoende capaciteit voor nieuwe opdrachten.