Klusbedrijf Meeuwissen

Onze diensten

Logo Klusbedrijf Meeuwissen

Diensten van uw klusbedrijf in de regio Lisserbroek

Klusbedrijf Meeuwissen in Lisserbroek biedt een uitgebreid pakket aan diensten. Timmerwerken zijn onze belangrijkste bezigheid en die voeren wij uit in opdracht van particulieren en architecten. Met een ervaring van meer dan 47 jaar als eigenaar kunt u vertrouwen op mijn expertise. Een vakkennis die ik ook voortdurend op peil houd door gerichte bijscholing om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op mijn vakgebied. Voor sommige zaken kan ik vertrouwen op een netwerk van partners die ook hoge kwaliteit leveren.

Vakbekwame timmerman

Hout is mijn passie en dat al meer dan 47 jaar. Ik heb mij bekwaamd in een breed scala aan timmerwerken.

Wilt u meer ruimte in uw woning en een betere lichtinval dan plaatsen wij voor u een dakkapel op maat.

Ook voor degelijke schuren met de bijbehorende funderingen kunt u ons inschakelen. Wij maken hierbij gebruik van duurzame houtsoorten om zo een lange levensduur van uw schuur te bereiken.

Wilt u een aanbouw aan uw woning om zo meer ruimte in uw woonkamer te realiseren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Vakbekwame timmerman

Schilderwerk en houtrotreparatie

Wilt u uw interieur een nieuwe uitstraling geven? Dan verzorgen wij het schilderwerk voor binnen voor u. Voor een goede dekking en een streeploos resultaat verwerken wij verfsoorten van gerenommeerde merken.

Door goed onderhoud van uw buitenschilderwerk kunt u problemen als houtrot voorkomen. Goed dekkende verflagen verhinderen het binnendringen van vocht in het hout. Houtrot openbaart zich door het opbollen of scheuren van de verflagen. In een beginstadium is houtrot nog goed te herstellen. Wij nemen dan het aangetaste hout weg en vullen de gaten met vulmiddel op epoxy basis. Na het aflakken van de kozijnen kunnen deze weer lange tijd voort. Mocht een kozijn niet meer te repareren zijn dan kunnen wij een nieuw exemplaar voor u plaatsen inclusief de beglazing.

Contact ons

Complete badkamers en keukens

Ook voor de aanleg of renovatie van een badkamer kunt u vertrouwen op ons vakmanschap. Alle werkzaamheden worden in een snel tempo uitgevoerd zodat u op korte termijn kunt genieten van uw nieuwe aanwinst.

Is koken uw hobby en wilt u beschikken over moderne apparatuur dan plaatsen wij de complete keuken op maat inclusief alle (inbouw)apparatuur. Mocht een extra groep in de meterkast nodig zijn dan brengen wij die ook aan.

Complete badkamers en keukens

Monumentale panden

Ook hebben wij ons gespecialiseerd in het restaureren van monumentale panden. Hiervoor beschikken wij over de juiste vakkennis en houden ons strikt aan de geldende regelgeving.

Wij zijn ook in te schakelen voor glaszetten, loodgieterswerkzaamheden, betegeling en klein stucwerk. 

Zoekt u dus een professioneel ingericht klusbedrijf dan zijn wij de juiste keuze voor u.

Contact ons

Wilt u

MEER INFORMATIE

Neem contact op

Contact

Muntstraat 107, 2165 VG Lisserbroek

06-53613290

klusbedrijfmeeuwissen@kpnmail.nl

Gratis offerte

Neem contact met ons op voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte. Wij hebben voldoende capaciteit voor nieuwe opdrachten.